Roda JC degradeert voor tweede keer uit clubhistorie naar tweede niveau

14-5-2018 07:49 - Door: M.d.Z.

Roda JC degradeert voor tweede keer uit clubhistorie naar tweede niveau

Na drie seizoenen is het doek gevallen voor het Limburgse Roda JC, wat na een 0-0 in het heenduel met 2-1 verloor van Almere City.

Vervolg: Roda JC degradeert voor tweede keer uit clubhistorie naar tweede niveau

In de halve finales van de play offs ging het Limburgse Roda JC met 2-1 ten onder tegen Almere City, waardoor degradatie naar de Jupiler League een feit is voor de club uit Limburg.

 

Roda JC kende ook geen geluk tegen Almere City, waar het opnieuw het houtwerk raakte uit een vrije trap van oud Feyenoorder Gustafson. En dat terwijl het aan de andere kant wel raak was via Silvester van der Water. Roda was het even helemaal kwijt, maar kon daarna via opnieuw een vrije trap van Gustafson het houtwerk raken.

 

Aan geluk ontbrak het dus niet voor Almere City, maar in de tweede helft kwam Roda JC toch langszij uit een corner die werd binnengekopt door Schahin. Roda JC geloofde er nog in door het uitdoelpunt, maar het slotoffensief was niet goed genoeg. Sterker nog, Almere City deelde de genadeklap uit door een doelpunt van Faris Hammouti en hiermee de officiele degradatie van Roda JC naar de Jupiler League.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Roda JC degradeert voor tweede keer uit clubhistorie naar tweede niveau

Een korte samenvatting: Na drie seizoenen is het doek gevallen voor het Limburgse Roda JC, wat na een 0-0 in het heenduel met 2-1 verloor van Almere City..

Meest gelezen