PEC Zwolle-voorzitter: Ik geef een mening hoe we er als club tegenaan kijken

13-5-2018 11:29 - Door: NicoPeters

PEC Zwolle-voorzitter: Ik geef een mening hoe we er als club tegenaan kijken

PEC Zwolle sloot het seizoen vorige week zeer slecht af door met 6-0 te verliezen van AZ en voorzitter Adriaan Visser was er totaal niet blij. Zwolle kende een slechte tweede seizoenshelft en die werd dus slecht afgesloten. Direct na afloop liet hij via Twitter weten verre van blij te zijn en velen vonden dat niet kunnen. Visser wel en hij legde het uit bij FOX Sports.

Vervolg: PEC Zwolle-voorzitter: Ik geef een mening hoe we er als club tegenaan kijken

‘Ik ben supporter van de club en dat wil ik ook nog heel lang blijven als het aan mij ligt, maar ik heb een broertje dood aan de manier van communiceren zoals je vaak ziet gebeuren bij voetbalclubs. Dan worden er persconferenties gegeven, maar de stellen allemaal geen moer voor. Er zijn jongens die de pers op afstand moeten en er worden persberichten afgeven wat vlees noch vis is’, vertelde Visser bij De Tafel van Kees op FOX Sports.

‘Ik denk dat mijn supporters gewoon recht hebben op hoe we bestuurlijk erin zitten ten aanzien van hoe die club reilt en zeilt. Dat gaat of financieel en bestuurlijk terrein, maar uiteindelijk is het primaire product het voetbal dat we op het veld leggen. Als voorzitter moet je er toch een mening over hebben? Ik geef nooit technisch inhoudelijk een mening, maar ik geef een mening over hoe we er als club tegenaan kijken en dat het gewoon hartstikke slecht is’, aldus Visser.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PEC Zwolle-voorzitter: Ik geef een mening hoe we er als club tegenaan kijken

Een korte samenvatting: PEC Zwolle sloot het seizoen vorige week zeer slecht af door met 6-0 te verliezen van AZ en voorzitter Adriaan Visser was er totaal niet blij. Zwolle kende een slechte tweede seizoenshelft en die werd dus slecht afgesloten. Direct na afloop liet hij via Twitter weten verre van blij te zijn en velen vonden dat niet kunnen. Visser wel en hij legde het uit bij FOX Sports..