Streppel: Die tijden komen er ook nu weer aan

13-5-2018 12:34 - Door: NicoPeters

Streppel: Die tijden komen er ook nu weer aan

Jurgen Streppel heeft zijn laatste officiële duel als trainer van sc Heerenveen erop zitten en hij kan met een zeer goed gevoel afscheid gaan nemen van de club. Dit ondanks de uitschakeling tegen FC Utrecht in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal.

Vervolg: Streppel: Die tijden komen er ook nu weer aan

‘Ik ben ongelooflijk trots dat ik twee jaar bij Heerenveen heb mogen werken. Ik heb geweldige wedstrijden gezien en we hebben twee keer de doelstelling gehaald. Er zijn veel jonge jongens doorgebroken, dat was mijn opdracht. Dat is aardig gelukt’, aldus Streppel tegen de NOS.

De supporters waren niet altijd te spreken over Streppel. ‘Ik krijg erkenning van mijn staf en spelers, dat is me alles waard. Het publiek is verwend geweest door de tijden van tien jaar geleden. Die tijden komen er ook nu weer aan, want we hebben ongelooflijk veel talent. Ik was best een aardige trainer en een goed mens, daar gaat het mij om’, vervolgde hij.

Streppel weet niet waar hij komend seizoen trainer is. ‘Ik heb een aantal gesprekjes gehad, maar het moet bij mij passen. Het moet honderd procent goed voelen, anders ga ik het niet doen’, aldus Streppel.


◄ vorige bericht ► volgende bericht





Streppel: Die tijden komen er ook nu weer aan

Een korte samenvatting: Jurgen Streppel heeft zijn laatste officiële duel als trainer van sc Heerenveen erop zitten en hij kan met een zeer goed gevoel afscheid gaan nemen van de club. Dit ondanks de uitschakeling tegen FC Utrecht in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal..