Feyenoord getipt: Feyenoord heeft behoefte aan een creatieve middenvelder

13-5-2018 14:09 - Door: NicoPeters

Feyenoord getipt: Feyenoord heeft behoefte aan een creatieve middenvelder

Volgens Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad zou Manu García een goede aanwinst voor Feyenoord zijn. De Spaanse middenvelder werd dit seizoen door NAC Breda gehuurd van Manchester City en Mossou vindt dat Feyenoord hem moet gaan huren.

Vervolg: Feyenoord getipt: Feyenoord heeft behoefte aan een creatieve middenvelder

‘Feyenoord heeft behoefte aan een creatieve middenvelder: dat was een beetje het probleem van dit seizoen. Ze hebben toch iemand nodig die een medespeler vrij voor de keeper kan zetten. Of die rondlopen in Nederland? Nou, ik ken er wel één...’, laat Mossou weten bij FC Rijnmond.

‘Die moet je dan van Manchester City huren. Als je Manu Garcia geen goede speler vindt, dan snap je er weinig van’, vervolgt Mossou over García (20). ‘Hij zal bij Manchester City niet meteen in het eerste komen, dus je zou hem best nog een jaar kunnen huren. Een stap naar een Nederlandse topclub zou logisch zijn. Hij is pas twintig en kan hierna altijd nog verder kijken.’


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord getipt: Feyenoord heeft behoefte aan een creatieve middenvelder

Een korte samenvatting: Volgens Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad zou Manu García een goede aanwinst voor Feyenoord zijn. De Spaanse middenvelder werd dit seizoen door NAC Breda gehuurd van Manchester City en Mossou vindt dat Feyenoord hem moet gaan huren..

Meest gelezen