Zakaria Labyad ontbreekt opvallend genoeg bij FC Utrecht

12-5-2018 20:55 - Door: NicoPeters

Zakaria Labyad ontbreekt opvallend genoeg bij FC Utrecht

Zakaria Labyad ontbreekt zaterdagavond bij FC Utrecht voor het duel met sc Heerenveen in het returnduel (20:45 uur) van de play-offs. De aanvaller zit niet in de selectie omdat hij liesklachten heeft, zo meldt FOX Sports.

Vervolg: Zakaria Labyad ontbreekt opvallend genoeg bij FC Utrecht

FC Utrecht wilde eerst niet zeggen waarom Labyad er niet bij was, maar niet veel later meldde de club dat de international van Marokko lichtgeblesseerd is. Hij zou ongeveer een uur voor de wedstrijd nog wel getest zijn, maar Labyad kon niet spelen. Of een mogelijke transfer naar Ajax meespeelt in het besluit is nog maar de vraag.

FOX Sports-analist Ronald de Boer vindt het vreemd dat Labyad in zo’n belangrijk duel niet speelt. ‘Je hebt niets met een transfer te maken, je moet gewoon zorgen dat Utrecht Europees gaat spelen. Dat speelt volgend seizoen pas’, aldus De Boer.

Utrecht verloor het eerste duel met 4-3 van Heerenveen en moet winnen om de finale van de play-offs om Europees voetbal te halen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zakaria Labyad ontbreekt opvallend genoeg bij FC Utrecht

Een korte samenvatting: Zakaria Labyad ontbreekt zaterdagavond bij FC Utrecht voor het duel met sc Heerenveen in het returnduel (20:45 uur) van de play-offs. De aanvaller zit niet in de selectie omdat hij liesklachten heeft, zo meldt FOX Sports..