Fans Chelsea hopen op Mount in eerste elftal

12-5-2018 17:04 - Door: MaxKoehorst

Fans Chelsea hopen op Mount in eerste elftal

Chelsea-fans laten op social media duidelijk merken dat ze Mason Mount volgend seizoen bij het eerste elftal willen hebben, in plaats van dat hij weer wordt uitgeleend of zelfs wordt verkocht.

Vervolg: Fans Chelsea hopen op Mount in eerste elftal

Het Londense Chelsea staat er namelijk niet echt om bekend dat het jeugd een kans geeft en vaak komen spelers dan uit bij satellietclub Vitesse of bij het Belgische Moeskroen. De afgelopen jaren waren er maar een paar spelers die via Vitesse doorbraken in Londen. Één daarvan was Nemanja Matić en Mount lijkt zich er ook voor op te moeten maken.

 

In de wandelgangen werden Ajax en PSV al gezien als de nieuwe bestemmingen maar vanwege de matige vijfde plaats van Chelsea dit seizoen lijkt het erop dat er op het middenveld ook het een en ander omgegooid zal worden, misschien positief voor Mount dus.

 

Mount moet op dit moment op zijn positie onder meer Calum Hudson-Odoi, Marco van Ginkel (PSV) en Ross Barkley voor zich dulden. Mount heeft echter een succesvoller seizoen gehad dan de nog niet rijpe Hudson-Odoi, Mount is dan ook twee jaar ouder; 19 tegenover 17. Op Twitter noemen de fans zelfs Barkley al als miskoop van het seizoen, ‘terwijl er in de Eredivisie een eigen speler rondloopt die het beter doet’.

 

We zullen zien wat de koopclub uit Londen deze zomer voor beslissing zal nemen, de kans is zeer groot dat deze niet in het voordeel van Mount zal zijn.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Fans Chelsea hopen op Mount in eerste elftal

Een korte samenvatting: Chelsea-fans laten op social media duidelijk merken dat ze Mason Mount volgend seizoen bij het eerste elftal willen hebben, in plaats van dat hij weer wordt uitgeleend of zelfs wordt verkocht..