Brands niet duidelijk over contact met Everton

16-4-2018 18:46 - Door: MaxKoehorst

Brands niet duidelijk over contact met Everton

Marcel Brands, de technisch directeur van PSV, doet geheimzinnig over een eventuele transfer richting Everton. De beleidsbepaler van onder meer spelers en trainers probeert vaak vragen over Everton te vermijden en geeft anders voorbereide antwoorden.

Vervolg: Brands niet duidelijk over contact met Everton

Eerder vertelde hij aan de media dat ‘hij niet zomaar de deur bij PSV dicht zou doen’ en noemde hij het ook ‘moeilijk om PSV te verlaten’. Toch zijn dat antwoorden die de deur van Everton op een kier houden en die van PSV eerder dichtsmijt. Fans van PSV hoopte eerder al op een duidelijk antwoord van de 56-jarige technisch directeur en de meeste fans hopen ook op een langere samenwerking tussen de club en hem.

 

Het Engelse Everton-blad Read Everton denkt niet dat de Nederlandse directeur nog komt; zijn teksten over de kampioenschappen van PSV hebben Everton geen positieve indruk gegeven.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Brands niet duidelijk over contact met Everton

Een korte samenvatting: Marcel Brands, de technisch directeur van PSV, doet geheimzinnig over een eventuele transfer richting Everton. De beleidsbepaler van onder meer spelers en trainers probeert vaak vragen over Everton te vermijden en geeft anders voorbereide antwoorden..

Meest gelezen