Inter en AC Milan trekken aan Ajacied Neres

16-4-2018 17:38 - Door: MaxKoehorst

Inter en AC Milan trekken aan Ajacied Neres

David Neres kan van Ajax naar Internazionale óf AC Milan. De Braziliaanse vleugelaanvaller van Ajax heeft een dusdanige indruk achtergelaten bij de Italiaanse topclubs dat hij nu voor een flink bedrag kan vertrekken uit Amsterdam.

Vervolg: Inter en AC Milan trekken aan Ajacied Neres

Ajax, wat dit weekend de laatste kans op de titel in rook zag opgaan, kan deze zomer niet alleen André Onana, Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech verliezen maar dus ook de nieuwkomer Neres. Ajax legde deze zomer nog 12 miljoen euro voor de speler neer bij São Paulo FC en daar lijkt dus na 1 seizoen alweer een einde aan te komen als het aan de Serie A ligt.

 

Volgens het blad Sempre Milan wordt er bij Inter gekeken naar een geschikte opvolger voor Antonio Candreva en dat zou Neres moeten zijn. AC Milan zou ook scouts hebben gestuurd richting de ArenA. Aan het einde van dit seizoen zal Marc Overmars dus aan de media moeten vertellen wat er deze zomer allemaal in en uit gaat. Er lijken flink wat spelers te vertrekken.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Inter en AC Milan trekken aan Ajacied Neres

Een korte samenvatting: David Neres kan van Ajax naar Internazionale óf AC Milan. De Braziliaanse vleugelaanvaller van Ajax heeft een dusdanige indruk achtergelaten bij de Italiaanse topclubs dat hij nu voor een flink bedrag kan vertrekken uit Amsterdam..

Meest gelezen