PSV weet met toptalent Ihattaren eliteclubs af te troeven

28-3-2018 20:41 - Door: M.d.Z.

PSV weet met toptalent Ihattaren eliteclubs af te troeven

De zestienjarige Mohamed-Amine Ihattaren speelt de komende drie seizoenen voor PSV, de Eindhovenaren wisten woensdag het toptalent binnen te halen.

Vervolg: PSV weet met toptalent Ihattaren eliteclubs af te troeven

Hiermee heeft PSV de eliteclubs als Manchester City, Chelsea FC en Manchester United weten af te troeven. De aanvallende middenvelder wist woensdagmiddag een contract bij de roodwitten te ondertekenen.

 

Mohamed-Amine Ihattaren wordt gezien als een van de grootste toptalenten uit de jeugd van PSV, waar hij net zestien is geworden. Vorig seizoen werd het toptalent nog verkozen tot beste speler van het Premier League International Tournament.

 

Bij Oranje onder 17 was Ihattaren nog trefzeker afgelopen week tegen de Turken, waarmee een plek op het EK werd afgedwongen. Waar er vele kapers op de kust lagen, wist PSV uiteindelijk clubs als Manchester City, Hamburger SV, RB Leipzig, Chelsea én Manchester United af te troeven. Het talent koos ervoor om bij PSV zijn profcarriere rustig op te bouwen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV weet met toptalent Ihattaren eliteclubs af te troeven

Een korte samenvatting: De zestienjarige Mohamed-Amine Ihattaren speelt de komende drie seizoenen voor PSV, de Eindhovenaren wisten woensdag het toptalent binnen te halen..

Meest gelezen