MatchDay: Manchester United - Sevilla (Champions League)

13-3-2018 20:10 - Door: M.d.Z.

MatchDay: Manchester United - Sevilla (Champions League)

Dinsdagavond kan het Engelse Manchester United voor het eerst sinds vier jaar de kwartfinale van de Champions League bewerkstelligen.

Vervolg: MatchDay: Manchester United - Sevilla (Champions League)

Dinsdagavond treft het Engelse Manchester United het Spaanse Sevilla in het returnduel van de 1/8 finales van de Champions League. Waar het heenduel eindigde in een 0-0, moet United in het eigen Theatre of Dreams afrekenen met de recordhouder van de Europa League.

 

United kende een goede genarele door Liverpool afgelopen weekend met 2-1 te verlsaan en de strijd om de tweede plek in de Premier League voorlopig te winnen. Hierdoor kan Mourinho uitkijken met zelfvertrouwen naar het duel met het Spaanse Sevilla.

 

Deze 11 namen komen in de basis: De Gea - Valencia, Smalling, Bailly, Young - Matic, McTominay - Mata, Sanchez, Rashford - Lukaku.

 

 

 

Waar Sevilla niet wist te scoren tegen United, was het wel de gevaarlijkste ploeg. Maar sinds het duel met de Engelse grootmacht van drie weken geleden, heeft Sevilla vier Liga duels gespeeld. Twee hiervan werden verloren, de andere twee gingen gewonnen.

 

Sevilla zal zich niet direct plaatsen voor de Champions League van het volgende seizoen met de vierde plek in de Liga, waar een gebrek aan doelpunten dit seizoen de boosdoener is. Dinsdagavond moet het gebeuren tegen Mourinho en Co met deze 11 namen.

 

Sergio Rico - Carrico, Mercado, Lenglet, Escudero - N'Zonzi, Banega - Sarabia, Vazquez, Correa - Muriel


◄ vorige bericht ► volgende bericht

MatchDay: Manchester United - Sevilla (Champions League)

Een korte samenvatting: Dinsdagavond kan het Engelse Manchester United voor het eerst sinds vier jaar de kwartfinale van de Champions League bewerkstelligen..

Meest gelezen