Ajax supportersvereniging: Waarom Veltman uitfluiten?

14-3-2018 16:51 - Door: M.d.Z.

Ajax supportersvereniging: Waarom Veltman uitfluiten?

Een mindere week voor Ajacied Joel Veltman, die Koeman hem niet zag opnemen in de voorselectie van Oranje.

Vervolg: Ajax supportersvereniging: Waarom Veltman uitfluiten?

Daarbij kwam ook nog eens dat Ten Hag de spelmaker niet in de basis zette tegen SC Heerenveen afgelopen weekend. toen Veltman toch zijn minuten mocht maken als invaller tegen de Friezen, werd hij uitgefloten door zijn eigen supporters. De AFCA supportersgroep begrijpt dit niet.

 

'We leven in een vrij land met een vrijheid van meningsuiting, waarin iedereen moet kunnen zeggen wat-ie vindt. Wat we echter niet kunnen accepteren, is dat Joël Veltman wordt uitgefloten,' laat de onafhandekelijke supportersclub weten op de eigen clubwebsite.

 

'Dit is een jongen uit de eigen Ajax-kweek die nooit een onvertogen woord over de club of de supporters heeft gezegd. Je kunt een mening hebben over zijn voetbalkwaliteiten, maar die veranderen niet door hem uit te fluiten.'

 

'De AFCA Supportersclub vertegenwoordigt de fanatieke Ajaxsupporters en weet dus als geen ander hoe groot de onvrede momenteel is binnen deze groep. Frustraties en irritaties kunnen soms hoog oplopen.' Waar ook kersverse aanvoerder De Ligt het niet snapte, 'oël speelt jarenlang in Ajax 1, is aanvoerder en dan vind ik dat de fans wel wat meer respect mogen hebben. Natuurlijk mogen de mensen een mening hebben, maar dit is – in je eigen huis – schandalig, ja.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax supportersvereniging: Waarom Veltman uitfluiten?

Een korte samenvatting: Een mindere week voor Ajacied Joel Veltman, die Koeman hem niet zag opnemen in de voorselectie van Oranje..

Meest gelezen