Grote zorgen bij iedereen van FC Twente

13-3-2018 07:59 - Door: NicoPeters

Grote zorgen bij iedereen van FC Twente

Jan van Halst, commercieel- en technisch directeur van FC Twente, maakt zich grote zorgen. De club uit Enschede staat zeventiende in de Eredivisie en de club moet alle zeilen bij zetten om niet te degraderen naar de Jupiler League.

Vervolg: Grote zorgen bij iedereen van FC Twente

‘Iedereen maakt zich zorgen. We willen maar één ding en dat is dat FC Twente in de Eredivisie blijft. Dan kan je hier met een gebogen hoofd rond gaan lopen of toch proberen rechtop te lopen, maar we moeten door blijven strijden. Iedereen wist dat wij van heel ver moesten komen en daar worden we nu ook in sportief opzicht mee geconfronteerd’, vertelde Van Halst tegen FC Twente TV.

‘Er wordt echt een beroep gedaan op de strijdvaardigheid. Dat voel ik nog wel intern en gelukkig ook bij de supporters, maar dat ze bezorgd zijn begrijp ik ook’, aldus Van Halst.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Grote zorgen bij iedereen van FC Twente

Een korte samenvatting: Jan van Halst, commercieel- en technisch directeur van FC Twente, maakt zich grote zorgen. De club uit Enschede staat zeventiende in de Eredivisie en de club moet alle zeilen bij zetten om niet te degraderen naar de Jupiler League..

Meest gelezen