Mourinho haalt zijn gram: Frank de Boer slechtste PL trainer ooit

12-3-2018 17:05 - Door: M.d.Z.

Mourinho haalt zijn gram: Frank de Boer slechtste PL trainer ooit

Frank de Boer wist naar Man. Untied coach Jose Mourinho te melden dat Marcus Rashford te weinig speeltijd krijgt bij de Engelse grootmacht. Maar de Portugese oefenmeester haalt zijn gram en dag later.

Vervolg: Mourinho haalt zijn gram: Frank de Boer slechtste PL trainer ooit

In de topper tussen Manchtester United en Liverpool van jl zondag was Frank de Boer te gast bij BT Sports, waar hij zijn krtiek uitte over Mourinho. ''Het is jammer dat zijn manager Mourinho is,' begon Frank de Boer die geen fan is van de Portugese oefenmeester.

 

''Hij is een Engelse speler die normaal tijd zou krijgen en fouten zou mogen maken. Bij Mourinho is dat niet zo, hij wil resultaten. Als het een of twee keer niet goed gaat, zet hij hem buiten de ploeg. Je wilt zo'n speler iedere week zien spelen.'

 

Een dag later kwam The Special One terug bij Frank de Boer, dit in aanloop naar het Champions League treffen met het Spaanse Sevilla. Waar Mourinho uitstekend op de hoogte was van Frank de Boer toen hij aan het roer stond bij Crystal Palace, ''De slechtste manager in de historie van de Premier League – Frank de Boer, nul punten en nul goals – zegt dat het niet goed voor Rashford is om zo'n manager te hebben. Misschien leert Rashford met De Boer hoe je moet verliezen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mourinho haalt zijn gram: Frank de Boer slechtste PL trainer ooit

Een korte samenvatting: Frank de Boer wist naar Man. Untied coach Jose Mourinho te melden dat Marcus Rashford te weinig speeltijd krijgt bij de Engelse grootmacht. Maar de Portugese oefenmeester haalt zijn gram en dag later..

Meest gelezen