Tagliafico: Ajax moet blijven strijden voor de titelkansen

12-3-2018 17:48 - Door: M.d.Z.

Tagliafico: Ajax moet blijven strijden voor de titelkansen

Ajax nieuwkomer Nicolás Tagliafico heeft de moed nog niet opgegevenn in de strijd om de landstitel, waar Ajax afgelopen weekend de achterstand naar 7 punten wist terug te brengen.

Vervolg: Tagliafico: Ajax moet blijven strijden voor de titelkansen

Waar de Argentijn goed was voor de 2-1, liet hij weten in gesprek met Ajax TV: 'Altijd wil ik het team helpen, altijd mijn uiterste best doen om de overwinning te behalen. Vandaag heb ik gelukkig het tweede doelpunt gemaakt.'

 

'Het was een belangrijk doelpunt, maar het gaat er vooral om wat het elftal gedaan heeft. We waren de hele tijd op jacht naar de zege. Dat is het belangrijkst en dat is wat me vooral bij zou blijven,' aldus de back na zijn eerste treffer in dienst van Ajax.

 

Waar Ajax zelf met 4-1 wist te winnen van SC Heerenveen, ging koploper en rivaal PSV daags eerder hard onderuit in Tilburg. 'Het wordt heel moeilijk, maar niets is onmogelijk. Zolang er nog een kans is, moeten we vechten. We moeten ook nog tegen PSV. Als we blijven spelen met de inzet zoals vandaag, kunnen we overal winnen, zoals uit als thuis. Laten we voor onze kans gaan. We hebben het duidelijk niet in eigen hand, maar we moeten alles uit de kast halen tot de laatste wedstrijd.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Tagliafico: Ajax moet blijven strijden voor de titelkansen

Een korte samenvatting: Ajax nieuwkomer Nicolás Tagliafico heeft de moed nog niet opgegevenn in de strijd om de landstitel, waar Ajax afgelopen weekend de achterstand naar 7 punten wist terug te brengen..

Meest gelezen