Danny Blind kan terug naar Ajax als lid Raad van Commissarissen

12-3-2018 17:51 - Door: M.d.Z.

Danny Blind kan terug naar Ajax als lid Raad van Commissarissen

Waar voor de oud assistent trainer Danny Blind een terugkeer naar Ajax lonkt, is het dit keer als lid van de Raad van Commissarissen.

Vervolg: Danny Blind kan terug naar Ajax als lid Raad van Commissarissen

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal worden bekeken of Blind past in de vrijgekomen plek, dit door het vertrek van Theo van Duivenbode.

 

'Na het vertrek van Theo van Duivenbode zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte opvolger. Een collega-commissaris die zich met name op de voetbalportefeuille gaat richten. Iemand die de nodige ervaring met zich meebrengt en bij voorkeur Ajacied is en de club goed kent,' valt te lezen op de clubwebsite van de Amsterdammers.

 

'Wij waren verheugd toen wij Danny Blind benaderden en hij liet weten geïnteresseerd te zijn. Danny voldoet ruimschoots aan de criteria die wij voor ogen hebben, dus ik ben erg tevreden dat wij hem voor kunnen dragen als kandidaat.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Danny Blind kan terug naar Ajax als lid Raad van Commissarissen

Een korte samenvatting: Waar voor de oud assistent trainer Danny Blind een terugkeer naar Ajax lonkt, is het dit keer als lid van de Raad van Commissarissen..

Meest gelezen