Mathias Jensen mogelijk naar Ajax: Er wordt veel over gesproken

11-3-2018 22:36 - Door: NicoPeters

Mathias Jensen mogelijk naar Ajax: Er wordt veel over gesproken

Middenvelder Mathias Jensen kan rekenen op de interesse van Ajax. De 22-jarige middenvelder van het Deense FC Nordsjaelland werd zondag bekeken door John Steen Olsen, een scout van Ajax, in het duel met FC Midtjylland. De middenvelder weet dat Ajax geïnteresseerd is in hem.

Vervolg: Mathias Jensen mogelijk naar Ajax: Er wordt veel over gesproken

Jensen werd in december ook al gelinkt aan Ajax. ‘Ik weet dat er clubs zijn die naar jonge spelers kijken als ze het goed doen. Natuurlijk is er veel aandacht voor mij op het moment, maar er lopen meer jongens van mijn leeftijd hier. Dus ik denk dat de clubs naar het hele team kijken. Ik denk er niet aan als ik speel’, zei Jensen tegen BT.

Hij weet niet of hij naar Ajax vertrekt. ‘Ik heb het gevoel dat iedereen het normaal vindt als ik naar Ajax zou gaan. Ik heb zelf nog niets besloten, maar sluit het niet uit. Ik houd alle opties open. Er zijn veel geweldige clubs in Europa. Er wordt natuurlijk veel gesproken over Ajax, maar ik heb nergens invloed op’, aldus Jensen. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mathias Jensen mogelijk naar Ajax: Er wordt veel over gesproken

Een korte samenvatting: Middenvelder Mathias Jensen kan rekenen op de interesse van Ajax. De 22-jarige middenvelder van het Deense FC Nordsjaelland werd zondag bekeken door John Steen Olsen, een scout van Ajax, in het duel met FC Midtjylland. De middenvelder weet dat Ajax geïnteresseerd is in hem..

Meest gelezen