Cocu: Dit is wel de grootste nederlaag in mijn periode

11-3-2018 14:45 - Door: M.d.Z.

Waar oefenmeester Cocu van PSV pislink was na de nederlaag in Tilburg, werd de vrije dag van zondag die stond geplanned ingetrokken.

Vervolg: Cocu: Dit is wel de grootste nederlaag in mijn periode

'Normaal zouden we een vrije dag hebben, maar die gaat dus niet door. Er is reden genoeg om bij elkaar te komen. Ze zullen van mij het een en ander horen, maar ik zou ook graag wat van de spelers willen horen. Dat gaan we morgen doen,' aldus Cocu in gesprek met FOX Sports.

 

'We moeten ons kapot schamen. Wat we hier hebben laten zien..Ik ben daar heel erg kwaad over. Je kunt een keer puntenverlies lijden of verliezen, maar dit is niet de ondergrens, dit ligt er heel ver onder. Je kunt nog lang niet over een kampioenschap praten. Dat heb ik van de week ook aangegeven, maar het is niet helemaal overgekomen, want dit leek echt helemaal nergens op.'

 

'Ik ben extreem teleurgesteld in wat we hebben laten zien. Dit kan gewoon niet, ook naar onze fans die iedere wedstrijd meegaan. Het was niet om aan te gluren. Dit was wel één van de grootste vernederingen in mijn PSV-periode, ja.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Cocu: Dit is wel de grootste nederlaag in mijn periode

Een korte samenvatting: Waar oefenmeester Cocu van PSV pislink was na de nederlaag in Tilburg, werd de vrije dag van zondag die stond geplanned ingetrokken..

Meest gelezen