PSV loopt tegen historische nederlaag aan in Tilburg tegen Willem II

10-3-2018 23:34 - Door: M.d.Z.

PSV loopt tegen historische nederlaag aan in Tilburg tegen Willem II

PSV heeft zaterdagavond op bezoek bij Willem II een groot pak slaag gekregen, maarliefst met 5-0 wisten de Tilburgers de koploper te vernederen.

Vervolg: PSV loopt tegen historische nederlaag aan in Tilburg tegen Willem II

Waar PSV nog in eigen huis wist te winnen met 4-0 van de Tilburgers, was het een complete off day voor de Eindhovenaren in Tilburg. Waar de Tilburgers afgelopen week trainer V.d Looi de deur uit zagen lopen, leek de ploeg tegen PSV alles van zich af te hebben gespeeld.

 

De eerste fouten van PSV kwamen na een kwartier, toen Van Ginkel zijn man liet lopen en Rienstra de openingsgoal door de benen van Arias achter Zoet kon binnenschieten.

 

PSV dacht voor rust langszij te komen, maar de arbiter wilde niet aan een strafschop voor de koploper. Dit tot groot ongenoegen van Luuk de Jong, die een gele prent kreeg na aanhoudend klagen. Na rust leek PSV via Pereiro de beste kansen te krijgen op de gelijkmaker, maar de corner werd overgekopt.

 

Daarna was het dezelfde Pereiro die de bal slordig verloor en Fran Sol de score voor de Tilburgers zag verdubbelen. Cocu greep in en bracht de Braziliaan Mauro Júnior, maar dat mocht niet baten. De schade werd alleen maar groter toen Luckassen de bal op de arm kreeg en Willem II via een strafschop naar 3-0 uitliep.

 

De 3-0 was de knak voor PSV, wat zich geen raad meer wist met de Tilbugers. Rienstra wist daarna het allemaal nog erger te maken voor de koploper door de 4-0 te maken en zijn tweede van de avond. Maar daarmee was de koek nog niet op voor PSV, opnieuw ging Luckassen in de fout door een strafschop te veroorzaken en moest met rood inrukken. Fran Sol maakte opnieuw geen fout en zette de 5-0 eindstand vanaf de stip op het bord.

 

Voor PSV is het de grootste nederlaag sinds 1964. Voor Cocu nu de taak om zijn manschappen op te lappen voor het volgende duel tegen VVV van volgende week.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV loopt tegen historische nederlaag aan in Tilburg tegen Willem II

Een korte samenvatting: PSV heeft zaterdagavond op bezoek bij Willem II een groot pak slaag gekregen, maarliefst met 5-0 wisten de Tilburgers de koploper te vernederen..

Meest gelezen