Ronaldo goud waard voor Real op bezoek bij Eibar

10-3-2018 21:23 - Door: M.d.Z.

Ronaldo goud waard voor Real op bezoek bij Eibar

Real Madrid heeft met veel pijn en moeite een 1-2 overwinning uit het vuur weten te slepen op bezoek bij het nietige Eibar.

Vervolg: Ronaldo goud waard voor Real op bezoek bij Eibar

Enkele dagen na de uitschakeling van PSG in de Champions League, stonden praktisch dezelfde 11 namen in de basis bij Real tegen Eibar. Waar na een halfuur spelen de leiding werd genomen door de Madrilenen, een fout van Eibar werd door Modric onderschept. De Kroaat wist Ronaldo met een prachtige pass te bereiken die beheerst aannam en koeltjes afwerkte.

 

In de zoektocht naar de 2e goal waren Modric en Ronaldo dichtbij, maar de ruststand bleef op 1-0 steken. Koud in de tweede helft was het ineens Eibar dat langszij kwam, een kopbal van Iván Ramis uit een corner was Navas teveel.

 

Toch bleef Real de bovenliggende ploeg, maar tot echt uitgespeelde kansen kwam het niet. Waardoor een nieuw puntverlies opnieuw werd gevreesd, maar in de slotfase van het Carvajal die Ronaldo in staat stelde van dichtbij binnen te tikken en de 1-2 op het bord te zetten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ronaldo goud waard voor Real op bezoek bij Eibar

Een korte samenvatting: Real Madrid heeft met veel pijn en moeite een 1-2 overwinning uit het vuur weten te slepen op bezoek bij het nietige Eibar..

Meest gelezen