Express: Asensio overweegt vertrek

24-2-2018 22:15 - Door: MaxKoehorst

Express: Asensio overweegt vertrek

Volgens de Engelse sportafdeling van Express heeft Marco Asensio van Real Madrid zijn vertrekwens uitgesproken tegenover ploeggenoten.

Vervolg: Express: Asensio overweegt vertrek

Zo zou volgens Express Isco het als eerste te horen hebben gekregen. De 22-jarige Spanjaard zou de selectie van trainer Zinédine Zidane hekelen en zou woedend zijn geworden na de wedstrijd tegen Alavés (4-0 winst).

 

Onder meer Chelsea zit al een enorme tijd achter het talent aan, de club zou ver willen gaan; vorig jaar werd al een bedrag van ruim 100 miljoen genoemd. Nu zijn het al bedragen van 150 à 180 miljoen. Asensio speelde tot dusver 74 wedstrijden voor Los Blancos en scoorde daarin 20 keer en gaf 9 assists, de goals van het toptalent worden veelvuldig als ‘geweldig’ bestempeld en het is dan ook niet uit te sluiten dat de jongen nog een keer de award wint voor het mooiste doelpunt van het seizoen.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Express: Asensio overweegt vertrek

Een korte samenvatting: Volgens de Engelse sportafdeling van Express heeft Marco Asensio van Real Madrid zijn vertrekwens uitgesproken tegenover ploeggenoten..

Meest gelezen