De Jong kan wereldtop halen volgens De Boer

21-2-2018 08:18 - Door: NicoPeters

De Jong kan wereldtop halen volgens De Boer

Ronald de Boer vindt dat Ajax-speler Frenkie de Jong erg veel kwaliteiten heeft. De Jong kan zowel centraal achterin als op het middenveld spelen. De laatste positie heeft de voorkeur van de speler zelf en volgens De Boer is De Jong daar op zijn best.

Vervolg: De Jong kan wereldtop halen volgens De Boer

Volgens De Boer zal De Jong niet de top halen als verdediger. ‘Maar op het middenveld of voor de verdediging zou hij op termijn bij Barça, Manchester City of Bayern München kunnen uitgroeien tot een heel belangrijke speler’, laat de oud-voetballer weten tegen De Telegraaf.

“Frenkie heeft wat Pep Guardiola en mijn broer Frank ook hadden: het vermogen om uit te stellen. 'Als ik nu uitstel, staat mijn ploeggenoot hélemaal vrij'. Daarnaast draait hij makkelijk weg en heeft hij een uitstekende versnelling. Spelers als Frenkie geven een elftal rust’, aldus De Boer.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

De Jong kan wereldtop halen volgens De Boer

Een korte samenvatting: Ronald de Boer vindt dat Ajax-speler Frenkie de Jong erg veel kwaliteiten heeft. De Jong kan zowel centraal achterin als op het middenveld spelen. De laatste positie heeft de voorkeur van de speler zelf en volgens De Boer is De Jong daar op zijn best..

Meest gelezen