Van Persie vindt Nederlands voetbal van goed niveau

21-2-2018 12:11 - Door: NicoPeters

Van Persie vindt Nederlands voetbal van goed niveau

Aanvaller Robin van Persie is zeer content over het niveau van zijn teamgenoten bij Feyenoord. De 34-jarige aanvaller keerde vorige maand terug bij de club door Fenerbahce te verruilen voor Feyenoord. Van Persie wordt rustig gebracht, maar hij scoorde inmiddels al twee keer in 120 minuten.

Vervolg: Van Persie vindt Nederlands voetbal van goed niveau

Van Persie gelooft in de toekomst van regerend landskampioen Feyenoord, dat nu vierde staat met al twintig punten achterstand op koploper PSV. Van Persie ziet veel goede dingen op de trainingen. ‘Ik lieg niet als ik zeg dat de trainingen bij Feyenoord serieus van hoog niveau zijn. Wat ik daar allemaal zie, ja, dan zit er echt goed voetbal in deze groep en dat gaat er gewoon uit komen. Alles komt goed', zegt hij tegen Voetbal International.

Volgens de geroutineerde spits, die eerder furore maakte bij Arsenal en Manchester United, zei hij dit niet uit beleefdheid. ‘Nee. Ik geniet echt, want het is serieus een hoog niveau, die trainingen. De afgelopen jaren hoorde ik natuurlijk weleens geluiden van: Ach, Nederlands voetbal. Maar dat is echt niet zo slecht. Technisch en tactisch zelfs goed’, aldus Van Persie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Persie vindt Nederlands voetbal van goed niveau

Een korte samenvatting: Aanvaller Robin van Persie is zeer content over het niveau van zijn teamgenoten bij Feyenoord. De 34-jarige aanvaller keerde vorige maand terug bij de club door Fenerbahce te verruilen voor Feyenoord. Van Persie wordt rustig gebracht, maar hij scoorde inmiddels al twee keer in 120 minuten..

Meest gelezen