Feyenoord wint dankzij heldenrol Van Persie

18-2-2018 19:45 - Door: MaxKoehorst

Feyenoord wint dankzij heldenrol Van Persie

Feyenoord heeft dit weekend met alle moeite weten te winnen van het taaie Heracles Almelo. De Rotterdammers wisten laat in de wedstrijd te scoren via de nieuwe Dirk Kuyt; Robin van Persie.

Vervolg: Feyenoord wint dankzij heldenrol Van Persie

Trainer Giovanni van Bronckhorst besloot Van Persie in de basis te zetten en dat pakte voor hem direct goed uit. In De Kuip begon Van Persie achter eerste spits Nicolai Jørgensen als een soort schaduwspits.

 

Heracles had meerdere mooie pogingen op doel maar keeper Brad Jones voegde daad bij woord en hield de 0, ondanks mooie pogingen van onder meer Brandley Kuwas. De wedstrijd was in de eerste helft niet erg aantrekkelijk en de tweede helft moest dan ook anders worden, aangezien Feyenoord boven nummer 5 FC Utrecht wil blijven. Heracles was echter het dichtst bij een goal maar voor de Almeloërs was het balen: de bal knalde keihard op de lat en de rebound mocht niet meer baten.

 

En omdat Heracles maar lang bleef zoeken naar de goal was het toch Feyenoord wat er met de zege vandoor ging. Van Persie schoot met een mooie geplaatste bal ver van keeper Bram Castro die geen schijn van kans had om de bal te houden, in minuut 59 werd de score dus geopend en daar bleef het dan ook bij, de Deense spits Jørgensen had nog de perfecte kans op de 2-0 maar deze keer stond Castro goed gepositioneerd. Feyenoord wint dus thuis met enige moeite maar kan wel omhoog blijven kijken.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord wint dankzij heldenrol Van Persie

Een korte samenvatting: Feyenoord heeft dit weekend met alle moeite weten te winnen van het taaie Heracles Almelo. De Rotterdammers wisten laat in de wedstrijd te scoren via de nieuwe Dirk Kuyt; Robin van Persie..

Meest gelezen