Everton gaat Klaassen in de zomer alsnog verkopen aan Napoli

17-2-2018 19:06 - Door: MaxKoehorst

Everton gaat Klaassen in de zomer alsnog verkopen aan Napoli

Waar Davy Klaassen deze zomer nog voor ruim 27 miljoen euro vertrok, wordt nu een transfer besproken met ongeveer de helft van dit bedrag richting het Italiaanse Napoli. De club die eerder ook al naast de 24-jarige Nederlander greep.

Vervolg: Everton gaat Klaassen in de zomer alsnog verkopen aan Napoli

Klaassen was namelijk deze winter ook al heel dichtbij een overstap richting Napoli, het ging toen echter niet door, tot ergernis van Everton-trainer Sam Allardyce. Het zou volgens hem gelegen hebben aan een derde partij die de boel hebben geblokkeerd.

 

Voor Klaassen is het Engelse avontuur zo goed als voorbij; sinds de komst van de nieuwe trainer was Klaassen goed voor 1 wedstrijd waarin hij 90 minuten mocht spelen, Allardyce zit echter al 15 wedstrijden bij Everton. Onder assistent Unsworth kreeg Klaassen ook 1 pot, terwijl Koeman hem nog 11 wedstrijden gaf. Het is dus over voor hem op het eiland.

 

Napoli hoopt de transfer aan het begin van de zomerperiode snel af te kunnen ronden en denkt met ongeveer 13 miljoen euro de speler te kunnen overtuigen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Everton gaat Klaassen in de zomer alsnog verkopen aan Napoli

Een korte samenvatting: Waar Davy Klaassen deze zomer nog voor ruim 27 miljoen euro vertrok, wordt nu een transfer besproken met ongeveer de helft van dit bedrag richting het Italiaanse Napoli. De club die eerder ook al naast de 24-jarige Nederlander greep..

Meest gelezen