Chelsea door naar volgende ronde in FA cup

16-2-2018 22:52 - Door: joost

Chelsea door naar volgende ronde in FA cup

The Blues beleefden een hele eenvoudige avond, Hull City werd op Stamford Bridge verslagen met 4-0.

Vervolg: Chelsea door naar volgende ronde in FA cup

Chelsea begon explosief aan de wedstrijd, na 2 minuten wist Willian al de 1-0 binnen te schieten. Met een magnifiek schot wist hij de bal op de rand van de 16 in het doel van Marshall te schieten. Het team van Conte bleef in de eerste helft druk uitoefenen op Hull en in de 27ste minuut was het Pedro die er 2-0 van wist te maken en toen ging het hard. 5 minuten later was het namelijk wederom Willian, die een doelpunt wist te maken en hij zorgde voor de 3-0.

Ook Olivier Giroud was er op gebrand om te gaan scoren. Na dat hij een paar kansen had gemist wist ook hij in de 42ste minuut een doelpunt mee te pikken. Hij werkte een voorzet van Emerson binnen en zette daarmee al de einstand op het bord. In de tweede helft nam Chelsea gas terug en dat zorgde voor weinig kansen en spektakel. Zonder al te veel moeite werd er toegewerkt naar het eindsignaal. Het was voor Conte en zijn mannen een mooie generale, want aanstaande dinsdag mogen zij aantreden tegen Barcelona.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Chelsea door naar volgende ronde in FA cup

Een korte samenvatting: The Blues beleefden een hele eenvoudige avond, Hull City werd op Stamford Bridge verslagen met 4-0. .

Meest gelezen