Hardeveld kent opnieuw zware knieblessure en is dit seizoen klaar

16-2-2018 16:07 - Door: M.d.Z.

Heracles Almelo verdediger Jeff Hardeveld is dit seizoen uitgespeeld, in het uitduel met NAC Breda scheurde hij zijn kruisband af.

Vervolg: Hardeveld kent opnieuw zware knieblessure en is dit seizoen klaar

Het is voor de 22-jarige Jeff Hardeveld al de derde keer dat hij kampt met een ernstige knieblessure, dit keer is zijn kruisband afgescheurd en staat er voor het herstel 9 tot 12 maanden.

 

John Stegeman laat op de clubwebsite weten: 'Het blijkt dat Jeff zijn kruisband helaas wederom is afgescheurd.' In zijn periode bij FC Utrecht scheurde Hardeveld al zijn kruisband af, en vlak voordat hij daarvan was hersteld moest kruisband opnieuw worden gezet.

 

Hardeveld wist daardoor twee volledige seizoen aan zijn neus voorbij gaan, 'Hij zal begin maart geopereerd worden door dokter Roy Hoogeslag en daarna gaat hij revalideren bij de KNVB in Zeist,' aldus oefenmeester Stegeman. Voor Hardeveld is het een extra klap in het gezicht, bij Heracles was hij een vaste waarde in de basis van Stegeman.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Hardeveld kent opnieuw zware knieblessure en is dit seizoen klaar

Een korte samenvatting: Heracles Almelo verdediger Jeff Hardeveld is dit seizoen uitgespeeld, in het uitduel met NAC Breda scheurde hij zijn kruisband af..

Meest gelezen