Real Madrid doet PSG pijn en mag dromen van kwartfinale CL

15-2-2018 10:40 - Door: joost

Real Madrid doet PSG pijn en mag dromen van kwartfinale CL

Het is PSG niet gelukt om Real pijn te doen. Het team van onder meer Neymar verloor in Santiago Bernabúe met 1-3.

Vervolg: Real Madrid doet PSG pijn en mag dromen van kwartfinale CL

De wedstrijd bracht niet helemaal waar iedereen op hoopten. Vooraf werd er rekening gehouden met een gigantisch spektakel, maar de eerste grote kans was er pas na 25 minuten. Real Madrid kreeg een vrije trap op een mooie plek, maar Ronaldo schoot deze over het doel van Areola.

In de 33ste minuut kon er dan eindelijk gejuicht worden in het stadion, weliswaar door de uitfans. Rabiot weet de bal op aangeven van Neymar in het doel te schieten 0-1. Vervolgens is het Real dat moet reageren en dat lukt 10 minuten later weet het team van Zidane een penalty te versieren en Ronaldo rond hem koelbloedig af.

Na rust is het PSG dat de eerste grote kans krijgt via Mbappe maar die schiet de bal recht op Navas af waardoor deze makkelijk te keren is. Ook in de tweede helft blijven de kansen eigenlijk grotendeels uit en is het sensatie gehalte niet al te hoog. Tot de laatste 10 minuten, Real Madrid laat blijken de wedstrijd graag te willen winnen. In de 83ste minuut weet Ronaldo een rebound vrij gemakkelijk binnen te werken, waardoor Real op een 2-1 voorsprong komt. En slechts 3 minuten later zet Marcelo de eindstand op het bord 3-1.

PSG weet dat het een zware wedstrijd te wachten staat in eigen huis en zal volle bak moeten gaan. De return is op 6 maart!


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real Madrid doet PSG pijn en mag dromen van kwartfinale CL

Een korte samenvatting: Het is PSG niet gelukt om Real pijn te doen. Het team van onder meer Neymar verloor in Santiago Bernabúe met 1-3..

Meest gelezen