FC Twente niet blij met arbiter Gözübüyük

12-2-2018 10:03 - Door: NicoPeters

FC Twente niet blij met arbiter Gözübüyük

FC Twente-verdediger Peet Bijen is zeer kritisch op arbiter Serdar Gözübüyük. Twente verloor zondag met 2-1 bij Ajax en Bijen was niet tevreden over het fluiten van de arbiter. Volgens Bijen floot Gözübüyük in het voordeel van Ajax.

Vervolg: FC Twente niet blij met arbiter Gözübüyük

Zo kreeg Ajax in de tweede helft een strafschop na een overtreding, zo was de lezing, van Bijen op Hakim Ziyech. Lasse Schöne benutte de strafschop waardoor Ajax met 2-1 won. 'Ik weet niet waar hij mee bezig was, hij gaf werkelijk alles aan Ajax', zei Bijen over Gözübüyük tegen TC/Tubantia.
 
Dat hij een strafschop tegen kreeg vond hij onbegrikpelijk. 'Hakim wilde een een-twee aangaan met Huntelaar. Hij speelde de bal daarna naar voren en liep tegen me op. Het was absoluut geen penalty, en bovendien was het ook nog eens buiten het strafschopgebied', aldus Bijen.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Twente niet blij met arbiter Gözübüyük

Een korte samenvatting: FC Twente-verdediger Peet Bijen is zeer kritisch op arbiter Serdar Gözübüyük. Twente verloor zondag met 2-1 bij Ajax en Bijen was niet tevreden over het fluiten van de arbiter. Volgens Bijen floot Gözübüyük in het voordeel van Ajax..

Meest gelezen