El Ahmadi: Er was niet veel aan de hand

12-2-2018 09:57 - Door: NicoPeters

El Ahmadi: Er was niet veel aan de hand

Feyenoord ging zondag onderuit bij Vitesse (3-1) en het pakte ook nog eens twee rode kaarten. In de eerste helft waren beide ploegen nog gelijkwaardig, maar nadat Bilal Basacikoglu in de 65ste minuut rood kreeg werd het minder bij Feyenoord. Als klap op de vuurpijl kreeg de jonge verdediger Tyrell Malacia ook nog rood in de 81ste minuut.

Vervolg: El Ahmadi: Er was niet veel aan de hand

Volgens Feyenoord-aanvoerder Karim El Ahmadi was de rode kaart van Basacikoglu het kantelpunt in de wedstrijd. ‘Er was niet veel aan de hand. Maar toen kwam die rode kaart en gelijk de goal tegen. Je komt 1-0 voor. Dan komt voor rust net die 1-1. Als je met 1-0 de rust in gaat is het alleen maar goed. Maar in de tweede helft, na die rode kaart ging alles mis wat er mis kon gaan’, zei El Ahmadi tegen FOX Sports.

‘Ik moet het nog terug zien, maar het is niet slim. Ik denk dat je hem gewoon voor je moet houden. Maar ik heb het niet gezien, ik weet niet of het rood is. Je kan hem beter gewoon voor je houden en dat is niet goed gedaan’, aldus El Ahmadi.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

El Ahmadi: Er was niet veel aan de hand

Een korte samenvatting: Feyenoord ging zondag onderuit bij Vitesse (3-1) en het pakte ook nog eens twee rode kaarten. In de eerste helft waren beide ploegen nog gelijkwaardig, maar nadat Bilal Basacikoglu in de 65ste minuut rood kreeg werd het minder bij Feyenoord. Als klap op de vuurpijl kreeg de jonge verdediger Tyrell Malacia ook nog rood in de 81ste minuut..

Meest gelezen