Ziyech: Snap dat zij het anders zien en het een gestolen zege vinden

11-2-2018 18:09 - Door: M.d.Z.

Ziyech: Snap dat zij het anders zien en het een gestolen zege vinden

Hakim Ziyech was weer de veelbesproken man aan de kant van de Amsterdammers, die de benutte strafschop en dus de winnende treffer voor zijn rekening nam.

Vervolg: Ziyech: Snap dat zij het anders zien en het een gestolen zege vinden

Ziyech ging 20 minuten voor tijd op de rand van de zestien naar de grond, waar het contact zeer licht was. Arbiter Gözübüyük floot en wees direct naar de stip. 'Ik begrijp de irritatie bij Twente, maar als het andersom was zouden ze er ook niks van zeggen,' aldus Ziyech na afloop.

 

Ziyech wilde echter niets kwijt over de relatie met de Amsterdamse fans, 'Het gaat er nu een week lang over. We moeten gewoon aan voetballen denken, verder nergens aan. Geen randzaken. Het allerbelangrijkste is dat we drie punten hebben gehaald, daar kunnen we blij mee zijn.'

 

Ajax kwam snel op voorsprong, maar verzuimde naderhand door vaker te scoren. De terugval kon Ziyech niet verklaren, 'We krijgen geen druk meer op ze en spelen in een te laag tempo. Daarmee brengen we onszelf in de problemen. Als je die twee grote mogelijkheden maakt, wordt het al een stuk makkelijker. Daarna sluipt er gemakzucht in.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ziyech: Snap dat zij het anders zien en het een gestolen zege vinden

Een korte samenvatting: Hakim Ziyech was weer de veelbesproken man aan de kant van de Amsterdammers, die de benutte strafschop en dus de winnende treffer voor zijn rekening nam..

Meest gelezen