Januzaj geen vrienden met Van Gaal: Geen eerlijke kans gehad

11-2-2018 15:50 - Door: MaxKoehorst

Januzaj geen vrienden met Van Gaal: Geen eerlijke kans gehad

Adnan Januzaj, voormalig speler van Manchester United, laat in een interview weten dat hij niet te spreken is over oud-trainer Louis van Gaal. De Nederlander zou hem geen goede kans hebben gegeven.

Vervolg: Januzaj geen vrienden met Van Gaal: Geen eerlijke kans gehad

Onder meer de Engelse Mirror noteert enkele felle uitspraken tegenover de Nederlandse trainer. De 23-jarige Belgisch international zou in zijn gezamenlijke periode met Van Gaal bij Manchester United niet eerlijk zijn behandeld, al zegt hij dat zelf. Volgens Januzaj had Van Gaal hem beter kunnen helpen in het leerproces en tijdens de training. ‘Ik kreeg geen goede signalen om mijzelf te kunnen verbeteren.’ Januzaj vond zichzelf nog vrij jong en hoopte dan ook op meer vertrouwen en speeltijd. Maar volgens de speler kwamen die 2 dingen allebei niet aanwaaien.

 

Januzaj zegt bijvoorbeeld prima samen te kunnen werken met de eerder ontslagen trainer van Manchester, David Moyes. De twee waren gelijk ‘goed’ samen. Één van de redenen dat Januzaj besloot om voor een uitlening richting diezelfde Moyes te gaan, in zijn periode bij Sunderland.

 

Uiteindelijk maakte Januzaj 28 wedstrijden mee in het eerste van Manchester, waarvan 19 als wissel.

 

Tegenwoordig speelt de speler bij Real Sociedad waar hij veel minuten mag maken in het eerste. Manchester United leende hem uiteindelijk 2 keer uit; aan Borussia Dortmund en aan Sunderland.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Januzaj geen vrienden met Van Gaal: Geen eerlijke kans gehad

Een korte samenvatting: Adnan Januzaj, voormalig speler van Manchester United, laat in een interview weten dat hij niet te spreken is over oud-trainer Louis van Gaal. De Nederlander zou hem geen goede kans hebben gegeven..

Meest gelezen