Butland kan volgens meerdere bladen mooie stap verwachten

11-2-2018 17:11 - Door: MaxKoehorst

Butland kan volgens meerdere bladen mooie stap verwachten

Meerdere Europese – vooral Engelse – media melden dat er een naderende transfer is voor Stoke City-doelman Jack Butland. De 24-jarige doelverdediger uit Engeland zou een mooie stap naar de top kunnen maken.

Vervolg: Butland kan volgens meerdere bladen mooie stap verwachten

Onder meer ESPN, Express en de Stoke Sentinel melden veel interesse vanuit Londen en omgeving. Zo wordt er bijvoorbeeld gesproken van een miljoenenaanbod vanuit Jürgen Klopp en Arsène Wenger, respectievelijk de trainers van Liverpool en Arsenal.

 

Of Stoke hun eerste keeper gemakkelijk laat gaan is nog onduidelijk, het heeft er echter alle schijn van dat Stoke minimaal 40 tot 50 miljoen euro wil gaan verdienen aan de jongen.

 

Stoke is dit seizoen niet optimaal bezig in de Premier League; de club is terug te vinden op plaats 18 en Butland moest al 46 ballen uit het net halen, in 24 (!) duels. Wel hield de keeper 4 keer de nul.

 

Stoke zal met de transfersom van Butland direct een nieuwe keeper moeten halen, aangezien tweede én derde keeper Lee Grant en Jakob Haugaard toch niet goed genoeg worden bevonden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Butland kan volgens meerdere bladen mooie stap verwachten

Een korte samenvatting: Meerdere Europese – vooral Engelse – media melden dat er een naderende transfer is voor Stoke City-doelman Jack Butland. De 24-jarige doelverdediger uit Engeland zou een mooie stap naar de top kunnen maken..

Meest gelezen