FC Utrecht heeft aan zes minuten genoeg om PEC pijn te doen

10-2-2018 23:15 - Door: M.d.Z.

FC Utrecht heeft aan zes minuten genoeg om PEC pijn te doen

FC Utrecht heeft zaterdagavond in een tijdsbestek van zes minuten concurrent PEC Zwolle een nederlaag toegebracht.

Vervolg: FC Utrecht heeft aan zes minuten genoeg om PEC pijn te doen

Door de 2-1 zege van FC Utrecht op PEC Zwolle is trainer Jean-Paul de Jong nog altijd ongeslagen met de Domstedelingen. FC Utrecht begon goed aan het duel en kreeg via Labyad de beste kansen.

 

Na een kwartier voetballen kwam in de 17e minuut de openingstreffer op het bord via Kerk die via V.d Streek de bal panklaar kreeg. Binnen zes minuten was het na de openingsgoal opnieuw raak, een schot van Mark van der Maarel werd nog wel weggewerkt, maar Labyad was er als de kippen bij om de rebound binnen te werken en FC Utrecht op 2-0 te zetten.

 

In de tweede helft kon PEC Zwolle amper verweer geven op de thuisploeg en kon het enkele speldenprikjes uitdelen. PEC Zwolle had de treffer te danken aan Leeuwin, die op zijn beurt invaller Queensy Menig onhandig naar de grond haalde en PEC Zwolle vanaf de stip liet terugkomen.

 

Na de 2-1 bloedde de wedstrijd dood, waardoor FC Utrecht de zege over de streep kon trekken en zich beter in de subtop kon nestelen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Utrecht heeft aan zes minuten genoeg om PEC pijn te doen

Een korte samenvatting: FC Utrecht heeft zaterdagavond in een tijdsbestek van zes minuten concurrent PEC Zwolle een nederlaag toegebracht..

Meest gelezen