Spaan: Die jongen zou eens met zijn vuist op tafel moeten slaan

10-2-2018 15:46 - Door: NicoPeters

Justin Kluivert, de aanvaller van Ajax, heeft nog een contract tot de zomer van 2019 en Ajax wil graag verlengen. Toch is dat nog niet gebeurd en Henk Spaan, columnist bij Het Parool, denkt dat dit komt door Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Kluivert.

Vervolg: Spaan: Die jongen zou eens met zijn vuist op tafel moeten slaan

‘Waar is Samet Bulut, een spits uit Ajax' opleiding en voormalig teamgenoot van Nouri en Van de Beek? Bulut 'zat' destijds bij Raiola. Nu hij in het tweede van Almere voetbalt, is Mino liever in Monaco, Nice of Manchester’, laat Spaan weten in het Parool.

Hij noemde ook spelers als Donyell Malen en Ricardo Kishna. ‘Malen was misschien zestien. Waar speelt hij nu? In het tweede van PSV. Ricardo Kishna voetbalde in het eerste van Ajax. Voordat over het hoofd van Justin Kluivert de schreeuwpartij tussen Raiola en Overmars begint, zou die jongen eens met zijn vuist op tafel moeten slaan. Als de zaakwaarnemer ook deze onderhandelingen laat springen, wordt Justins carrière opeens minder vanzelfsprekend’, aldus Spaan.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Spaan: Die jongen zou eens met zijn vuist op tafel moeten slaan

Een korte samenvatting: Justin Kluivert, de aanvaller van Ajax, heeft nog een contract tot de zomer van 2019 en Ajax wil graag verlengen. Toch is dat nog niet gebeurd en Henk Spaan, columnist bij Het Parool, denkt dat dit komt door Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Kluivert..

Meest gelezen