FC Twente-medewerkers klagen over Verbeek

10-2-2018 15:55 - Door: NicoPeters

FC Twente-medewerkers klagen over Verbeek

Gertjan Verbeek is sinds eind oktober de trainer en technisch manager van het Enschedese FC Twente, maar de weg omhoog vinden lukt de club (nog) niet. De club staat zestiende in de Eredivisie en volgens het Algemeen Dagblad is er nog een probleem. Verbeek zou niet goed liggen bij veel medewerkers van de club uit Enschede.

Vervolg: FC Twente-medewerkers klagen over Verbeek

‘De oefenmeester heeft zich in de voorbije maanden verbaasd over de amateuristische werkwijze binnen de club, de chaos en het gebrek aan visie en leiding. Vijftien spelers zijn er dit seizoen al door technisch directeur Jan van Halst gehaald. Een grote meerderheid heeft geen basisplaats. Anderzijds lopen veel mensen sinds de komst van Verbeek op de tenen en wordt er op de werkvloer steen en been geklaagd over zijn houding’, zo meldt het Algemeen Dagblad.

‘Ook bij de achterban is de onvrede groot, omdat hij Twente in een verdedigend 5-3-2-systeem laat spelen dat er niet uitziet en, veel erger nog, geen resultaat oplevert. De spelers voeren het uit, omdat het moet, niet omdat ze er voor de volle honderd procent achter staan. Het is de verkramping van een club, die na de veronderstelde redding van bijna twee jaar geleden terug is bij af’, aldus de krant.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Twente-medewerkers klagen over Verbeek

Een korte samenvatting: Gertjan Verbeek is sinds eind oktober de trainer en technisch manager van het Enschedese FC Twente, maar de weg omhoog vinden lukt de club (nog) niet. De club staat zestiende in de Eredivisie en volgens het Algemeen Dagblad is er nog een probleem. Verbeek zou niet goed liggen bij veel medewerkers van de club uit Enschede..

Meest gelezen