Vitesse-aanvoerder vindt Feyenoord geen kampioensteam

10-2-2018 14:52 - Door: NicoPeters

Vitesse-aanvoerder vindt Feyenoord geen kampioensteam

Vitesse-verdediger Guram Kashia neemt het zondag met zijn club op tegen Feyenoord. De Arnhemse club won al enkele jaren niet meer van Feyenoord in eigen huis. De laatste thuiszege werd in september 2012 geboekt door een fraaie hakbal van Wilfried Bony (1-0).

Vervolg: Vitesse-aanvoerder vindt Feyenoord geen kampioensteam

‘Die laatste thuisoverwinning op Feyenoord kan ik me wel goed herinneren. Dat doelpunt van Bony spreekt tot de verbeelding, hè. Iedereen in het Gelredome stond op de banken’, zei de aanvoerder tegen De Gelderlander. Kashia denkt dat Vitesse een zwaar duel wacht. ‘Dat wordt een zware klus. Feyenoord is een topclub. Maar er is verschil met vorig jaar.’

‘Toen stond Feyenoord hier met een kampioensteam. Wij zaten een week voor de bekerfinale. Nu liggen de verhoudingen anders. En dit Feyenoord is geen kampioensteam’, aldus Kashia. Feyenoord won vorig seizoen met 0-2 bij Vitesse.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vitesse-aanvoerder vindt Feyenoord geen kampioensteam

Een korte samenvatting: Vitesse-verdediger Guram Kashia neemt het zondag met zijn club op tegen Feyenoord. De Arnhemse club won al enkele jaren niet meer van Feyenoord in eigen huis. De laatste thuiszege werd in september 2012 geboekt door een fraaie hakbal van Wilfried Bony (1-0)..

Meest gelezen