Van Persie: Ik moet gewoon 100% geven en hard werken

10-2-2018 14:35 - Door: M.d.Z.

Van Persie: Ik moet gewoon 100% geven en hard werken

Afgelopen donderdag scoorde Van Persie binnen 1 minuut na zijn invalbeurt tegen FC Groningen, maar toch houdt Van Bronckhorst hem nog uit de basis bij Feyenoord.

Vervolg: Van Persie: Ik moet gewoon 100% geven en hard werken

Gio is nog zuinig met zijn nieuwe aanwinst en wil hem rustig brengen, een basisplek is voor de routinier voorlopig nog niet weggelegd. Van Persie zelf is tevreden en zit goed in zijn vel, waar hij absoluut geen haast heeft en Van Bronchorst het tempo laat bepalen.

 

'Kijk, Gio is niet mijn fitnesstrainer. Hij is niet alleen trainer van mij, maar van 25 jongens. Dat besef ik en het enige wat ik kan doen is elke dag hard werken, positief zijn en de jongens helpen waar ik kan,' aldus de aanvaller in gesprek met De Telegraaf.

 

'En, niet te vergeten, proberen op het veld het verschil te maken. Ik moet gewoon de ploeg helpen. Dat is mijn rol. Dan hangt het af van Gio en zijn staf, want hij werkt met een heel team, hoe ze dat verder invullen. Het belangrijkste voor Gio is dat hij Feyenoord elke week laat winnen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Persie: Ik moet gewoon 100% geven en hard werken

Een korte samenvatting: Afgelopen donderdag scoorde Van Persie binnen 1 minuut na zijn invalbeurt tegen FC Groningen, maar toch houdt Van Bronckhorst hem nog uit de basis bij Feyenoord..