Napoli: Younes komt komende zomer gewoon, hij heeft al getekend

8-2-2018 18:25 - Door: M.d.Z.

Napoli: Younes komt komende zomer gewoon, hij  heeft al getekend

Afgelopen winterse transferperiode zag de Ajacied Amin Younes een transfer naar het Italiaanse Napoli niet zitten, hierdoor ging last minute zijn overstap naar de Serie A niet door.

Vervolg: Napoli: Younes komt komende zomer gewoon, hij heeft al getekend

Eenmaal bij terugkomst was het gissen naar de werkelijke reden dat Amin Younes niets zag in de overstap naar Napoli. Waar de Duitser zelf niet weet of hij komende zomer wel naar Napoli wil vertrekken. Maar volgens de Italiaanse koploper en Mattia Grassani (advocaat van Napoli) heeft de Duitser geen keus.

 

'Wat de speler ook zegt, hij kan het contract wat hij bij Napoli heeft getekend niet negeren, Het blijft een feit dat hij een contract heeft ondertekend met de ingang van 1 juli 2018 en deze overeenkomst is ook ingediend bij de Italiaanse voetbalbond,' aldus Grassani tegenover de Italiaanse media.

 

Vijf jaar vast
Amin Younes zou al een vijfjarig contract hebben ondertekend, waardoor een andere club geen optie meer is. 'Ongeacht zijn gevoelens is Napoli de enige club die recht heeft op Younes. Als Younes besluit om deze overeenkomst te negeren, neemt hij alle financiële en disciplinaire verantwoordelijkheden ook op zich.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Napoli: Younes komt komende zomer gewoon, hij heeft al getekend

Een korte samenvatting: Afgelopen winterse transferperiode zag de Ajacied Amin Younes een transfer naar het Italiaanse Napoli niet zitten, hierdoor ging last minute zijn overstap naar de Serie A niet door..

Meest gelezen