Memphis Depay moet AC Milan juiste kwaliteitsimpuls geven

8-2-2018 20:35 - Door: M.d.Z.

Memphis Depay moet AC Milan juiste kwaliteitsimpuls geven

Waar oud PSV-er Memphis Depay pas anderhalf jaar voor het Franse Olympique Lyon uitkomt, lijkt de Serie A zijn volgende halte te moeten gaan worden.

Vervolg: Memphis Depay moet AC Milan juiste kwaliteitsimpuls geven

De Italiaanse topclub AC Milan zit achter Memphis Depay aan wordt donderdag gemeld, waar de Italiaanse topclub het nog doorlopende contract van de Nederlander kan afkopen.

 

Memphis Depay bloeide weer helemaal op bij Lyon, maar waar zijn contract nog doorloopt tot medio 2021 lijkt er een vroegtijdige breuk te komen. Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport weet te melden dat AC Milan het heeft voorzien op Depay, die de club van extra kwaliteiten moet gaan voorzien.

 

Afgelopen zomer wist AC Milan maarliefst 190 miljoen euro over de balk te smijten, maar een teleurstellende 9e plek is niet wat de Milanezen willen. Er lijkt komende zomer opnieuw met geld gesmeten te gaan worden om de club erbovenop te helpen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Memphis Depay moet AC Milan juiste kwaliteitsimpuls geven

Een korte samenvatting: Waar oud PSV-er Memphis Depay pas anderhalf jaar voor het Franse Olympique Lyon uitkomt, lijkt de Serie A zijn volgende halte te moeten gaan worden..

Meest gelezen