PSV pakt overwinning op Excelsior dankzij treffer Lozano

7-2-2018 21:39 - Door: M.d.Z.

PSV was woensdagavond in eigen huis veel te sterk voor het Kralingse Excelsior, maar scoorde maar een keer via Lozano.

Vervolg: PSV pakt overwinning op Excelsior dankzij treffer Lozano

PSV speelde zonder de geblesseerde Van Ginkel en stelde Mauro Jr. op in de basis bij de Eindhovenaren. Waar Excelsior direct vanaf het begin onder druk werd gezet, resulteerde dit binnen 18 minuten in de 1-0 van Lozano. Een hoogstandje van aanvaller Luuk de Jong kon de smaakmaker binnenschieten.

 

 

 

 

PSV kreeg daarna nog legio kansen, maar verzuimde uit te lopen naar een grotere zege. Waar arbiter Lindhout voor rust rood had moeten trekken voor Jurgen Mattheij na een smerige overtreding op Luuk de Jong, kreeg hij slechts geel.

 

 

 

Ook in de tweede helft deed Jurgen Mattheij dit klusje nog eens dunnetjes over, en opnieuw zag arbiter Lindhout hier geen rood in. PSV kreeg in de tweede helft nog genoeg kansen, maar doelman Zwarthoed was een sta in de weg bij Excelsior. PSV voegt na de 1-0 zege opnieuw 3 punten toe aan het totaal, wat nu 58 punten is. Tevens een nieuw clubrecord, de 22e overwinning op rij.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV pakt overwinning op Excelsior dankzij treffer Lozano

Een korte samenvatting: PSV was woensdagavond in eigen huis veel te sterk voor het Kralingse Excelsior, maar scoorde maar een keer via Lozano..

Meest gelezen