Pique voorkomt blamage FC Barcelona in kletsnatte derby tegen Espanyol

4-2-2018 19:14 - Door: M.d.Z.

Pique voorkomt blamage FC Barcelona in kletsnatte derby tegen Espanyol

FC Barcelona heeft in het kletsnatte stadion van Espanyol een punt overgehouden, waardoor de koploper in de Liga de ongeslagen status dit seizoen behield.

Vervolg: Pique voorkomt blamage FC Barcelona in kletsnatte derby tegen Espanyol

Waar FC Barcelona zonder Lionel Messi aantrad in de derby tegen Espanyol, was de thuisploeg die met het mes tussen de tanden gedisciplineerd wist te verdedigen tegen de koploper. Daarbij was het veld bij tijd en wijlen niet goed bespeelbaar door de vele regen die was gevallen.

 

 

 

 

Waar Messi na een uur spelen toch binnen de lijnen kwam, was het direct raak voor Espanyol. Gerard Moreno kopte de stadsgenoot op voorsprong in het waterballet. Maar FC Barcelona weerde zich kranig en kwam tien minuten voor tijd via de continue uitgesloten Pique op gelijke hoogte.

 

De verdediger kopte een vrije trap binnen en kon zo ongeslagen de reeks voortzetten in de Liga. Door de remise is FC Barcelona nog koploper met 12 punten voorsprong op achtervolger Atletico (wat later zondagavond nog in actie komt).


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Pique voorkomt blamage FC Barcelona in kletsnatte derby tegen Espanyol

Een korte samenvatting: FC Barcelona heeft in het kletsnatte stadion van Espanyol een punt overgehouden, waardoor de koploper in de Liga de ongeslagen status dit seizoen behield..

Meest gelezen