Feyenoord kent blamage op bezoek in Limburg bij VVV

4-2-2018 18:36 - Door: M.d.Z.

Feyenoord kent blamage op bezoek in Limburg bij VVV

Waar Feyenoord midweeks nog thuis tegen PSV de halve finale van de KNVB beker wist te halen, is het tegen VVV Venlo weer met beide benen op de grond gezet.

Vervolg: Feyenoord kent blamage op bezoek in Limburg bij VVV

In de eerste helft bakte beide ploegen er weinig van en werden er vanuit beide kampen weinig tot geen aanvallen opgezet. Feyenoorder Steven Berghuis leek nog wel de gebeten hond te worden, een flinke tackle op de achillespezen van Vito van Crooij leverde de buitenspeler van Feyenoord slecht een gele kaart op.

 

 

 

 

Feyenoord kwam nog goed weg nadat Karim El Ahmadi bijna de bal in eigen doel werkte, Voor rust dacht VVV nog te kunnen scoren, maar Johnatan Opoku wist over de bal heen te maaien.

 

In het tweede bedrijf drukte Feyenoord wel meer door, maar golfde het spel nog steeds op en neer en kregen beide teams kansen op de openingsgoal. Van Persie werd nog ingebracht in de 82e minuut, maar de routinier kon niks inbrengen in het efltal van Van Bronckhorst.

 

Voor Feyenoord liep het duel verkeerd af, de doorgebroken Castelen werd op de rand 16 neergelegd door Tapia, waar de arbiter geen genade kende en VVV een strafschop toewees. Clint Leemans wist wel raad met het buitenkansje en schoot VVV naar de winst op Feyenoord.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord kent blamage op bezoek in Limburg bij VVV

Een korte samenvatting: Waar Feyenoord midweeks nog thuis tegen PSV de halve finale van de KNVB beker wist te halen, is het tegen VVV Venlo weer met beide benen op de grond gezet..

Meest gelezen