Feyenoord mist basiskrachten tegen VVV zondagmiddag

4-2-2018 12:36 - Door: M.d.Z.

Feyenoord mist basiskrachten tegen VVV zondagmiddag

Feyenoord speelt zondag tegen VVV, maar kan nog niet beschikken over een 100% fitte selectie.

Vervolg: Feyenoord mist basiskrachten tegen VVV zondagmiddag

Zo zijn Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin nog niet voldoende hersteld en moet Feyenoord het duo missen tegen de Venlonaren. Botteghin was woensdag in het bekerduel tegen PSV wel van de partij, maar is nog niet fit genoeg voor een basisplek.

 

'Ik ben blij dat Eric woensdag weer minuten heeft kunnen maken, maar zowel hij als Jan-Arie is niet klaar voor een basisplaats. Ze zullen beiden de komende weken nog minuten maken met het tweede elftal,' aldus Van Bronckhorst.

 

Ook moet Feyenoord nog vraagtekens plaatsen bij Sam Larsson en Bart Nieuwkoop, waar de aanvaller lichte knieklachten heeft en Nieuwkoop in het duel met ADO van jl zondag een hoofdblessure opliep.

 

Wel ziet Feyenoord Ridgeciano Haps terugkeren in de basis, waar Haps woensdag tegen PSV ook al meespeelde is hij wel fit genoeg voor het duel tegen VVV. 'Ridgeciano is fysiek wel wat verder dan Eric en Jan. Ik ben blij dat hij woensdag drie kwartier heeft kunnen spelen. Of Ridgeciano op termijn weer terugkomt in het elftal? Dat ligt ook aan hemzelf. Malacia heeft zich de afgelopen periode in ieder geval goed ontwikkeld.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord mist basiskrachten tegen VVV zondagmiddag

Een korte samenvatting: Feyenoord speelt zondag tegen VVV, maar kan nog niet beschikken over een 100% fitte selectie..

Meest gelezen