Locadia mag borst natmaken met komst concurrent Ulloa

29-1-2018 15:32 - Door: M.d.Z.

Locadia mag borst natmaken met komst concurrent Ulloa

Het Engelse Brighton heeft vorige week de komst van PSV spits Jurgen Locadia al bevestigt, maar nu lijkt de aanvaller al rekening te moeten gaan houden met concurrentie.

Vervolg: Locadia mag borst natmaken met komst concurrent Ulloa

Waar Jurgen Locadia voor een bedrag van 16 miljoen werd gehaald door het Engelse Brighton, moet Locadia nu al vrezen voor concurrentie in de naam van Leonardo Ulloa. Brighton kwam maandag met het nieuws dat het aanvaller Leonardo Ulloa heeft weten vast te leggen.

 

Leonardo Ulloa is geen onbekende voor Brighton, die eerder al anderhalf seizoen voor de Engelse club uitkwam. Tussen 2013 en 2014 was Leonardo Ulloa toen 26 keer trefzeker in 58 officiele duels. In de zomer van 2014 verkaste Leonardo Ulloa toen voor 10 miljoen euro naar het Engelse Leicester City.

 

In het eerste seizoen bij de voormalig kampioen van de Premier League kwam Leonardo Ulloa tot 11 treffers, waar hij dit seizoen zijn basisplek kwijtraakte en moest plaatsmaken voor het koningskoppel Jamie Vardy - Shinji Okazaki.

 

'Onze fans kennen hem door en door. Hij is een fysiek sterke spits die de bal goed kan vasthouden en hij kan goals maken. We hopen dat hij dat hier ook gaat doen,' geeft Brighton-manager Chris Hughton weer. 'Ik was hier nog niet tijdens zijn vorige periode, maar de supporters hebben me alles over hem verteld.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Locadia mag borst natmaken met komst concurrent Ulloa

Een korte samenvatting: Het Engelse Brighton heeft vorige week de komst van PSV spits Jurgen Locadia al bevestigt, maar nu lijkt de aanvaller al rekening te moeten gaan houden met concurrentie..

Meest gelezen