'De crisis van Real Madrid, Neymar, Assensio en Ronaldo'

25-1-2018 23:00 - Door: M.d.Z.

'De crisis van Real Madrid, Neymar, Assensio en Ronaldo'

De Spaanse crisis lijkt aanstaande bij Real Madrid en de in bloed verhulde Ronaldo.

Vervolg: 'De crisis van Real Madrid, Neymar, Assensio en Ronaldo'

Een achterstand op rivaal en koploper FC Barcelona van 19 punten in de Spaanse Liga is naar alle waarschijnlijkheid niet meer in te halen. Dan wordt Real Madrid woensdag ook nog eens uitgeschakeld in de kwartfinale van de Copa del Rey voor Leganes en lijken de rapen gaar voor Zidane.

 

De oefenmeester die vorig seizoen nog een ongekend seizoen kende en zelfs de Champions League in de wacht wist te slepen. Een landstitel niet te vergeten en ook het WK voor clubteams aan zijn palmares wist toe te voegen.

 

Maar dit seizoen is alles anders, het uitzicht op de top in de Liga lijkt uitzichtloos en de Copa is ook geen optie meer dit seizoen. Volgende week wacht PSG in de knock out fase van het Champions League toernooi, de kanshebber voor de titel dit seizoen tegen het wankelende Real Madrid van Zidane.

 

 

 

Is een sleutelwedstrijd tegen PSG genoeg om het ontslag van Zidane af te wenden of valt het doek voor de Fransman na een reeks ellende en dompers?

 

Dan hebbe we het nog niet eens gehad over Cristiano Ronaldo, die ongelukkig lijkt te zijn en flirt met Man. United voor een eventuele terugkeer. Marco Assensio die onzichtbaar is geworden in de formatie van Zidane en een flirt met Neymar van PSG, en dat op de drempel met het Champions League treffen met de Franse grootmacht.....

 

Als dat geen olie op het vuur gooien is...


◄ vorige bericht ► volgende bericht

'De crisis van Real Madrid, Neymar, Assensio en Ronaldo'

Een korte samenvatting: De Spaanse crisis lijkt aanstaande bij Real Madrid en de in bloed verhulde Ronaldo..

Meest gelezen