Gio niet bang voor last minute vertrek Nicolai Jörgensen

24-1-2018 23:39 - Door: M.d.Z.

Gio niet bang voor last minute vertrek Nicolai Jörgensen

Waar het Engelse Newcastle United een bod lijkt te hebben uitgebracht op Feyenoord aanvaller Nicolai Jörgensen, vreest Van Bronckhorst zijn vertrek niet.

Vervolg: Gio niet bang voor last minute vertrek Nicolai Jörgensen

Waar de Rotterdamse grootmacht naar verluidt het openingsbod van het Engelse Newcastle per direct van tafel heeft geveegt, verlangt de regerend landskampioen van de Eredivisie een slordige 23 miljoen euro voor de Deense aanvaller.

 

Van Bronckhorst vreest een vertrek van Jörgensen niet, al weet hij dat het altijd raar kan lopen in de voetbalwereld. 'Ik heb nog niks van Martin van Geel gehoord,' aldus gio in gesprek met FOX Sports. 'Er zal misschien iets spelen, maar nog niet heel concreet. Of ik bang ben voor zijn vertrek? Je weet dat het kan gebeuren, maar bang ben ik niet. Je weet hoe het in de voetballerij werkt..'

 

Mocht het last minute toch nog tot een transfer komen, moet Van Persie de plek van de Deen gaan innemen, 'Het is mooi hoe hij hier wordt ontvangen. Het is een speler die veel heeft betekend en dat nog steeds doet voor ons voetbal. Ik weet wat hij kan, ook op deze leeftijd nog. De invloed die hij kan hebben op de jongens, het is een mooie transfer.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Gio niet bang voor last minute vertrek Nicolai Jörgensen

Een korte samenvatting: Waar het Engelse Newcastle United een bod lijkt te hebben uitgebracht op Feyenoord aanvaller Nicolai Jörgensen, vreest Van Bronckhorst zijn vertrek niet..

Meest gelezen