FC Utrecht en Feyenoord in evenwicht bij rentree Van Persie

24-1-2018 23:04 - Door: M.d.Z.

Woensdagavond heeft Feyenoord het inhaalduel in de Galgenwaard tegen FC Utrecht gespeeld, waar het met een 1-1 van het veld afstapte.

Vervolg: FC Utrecht en Feyenoord in evenwicht bij rentree Van Persie

Waar beide ploegen afgelopen weekend er niet wisten te winnen bij de hervatting van de competitie, is dat woensdagavond opnieuw niet gelukt. FC Utrecht speelde net als woensdagavond met 1-1 gelijk tegen AZ, terwijl Feyenoord in de Klassieker met 2-0 onderuit ging tegen Ajax.

 

Op het slechte veld in de Galgenwaard was het voor beide ploegen geen gemakkelijke wedstrijd, waar de puntendeling op zijn plaats was. FC Utrecht doelman David Jensen verkeek zich op de inzet van Sam Larsson, die via een polletje over de inzet heendook en Feyenoord op voorsprong zag komen.

 

Maar de thuisploeg beet van zich af en wist nog voor het rustsignaal op gelijke hoogte te komen, Kerk wist de verdediging van zich af te schudden en FC Utrecht langszij te schieten. Na het rustsignaal ging het niet rustiger en kreeg FC Utrecht via Labyad de beste kans op de voorsprong.

 

Daarna was het de beurt aan Feyenoord en was het vooral FC Utrecht dat via de counter gevaarlijk probeerde te zijn. Tien minuten voor tijd mocht Van Persie zijn rentree maken, waar de international nog dichtbij een treffer was maar werd teruggefloten voor buitenspel. Zodoende bleef het 1-1, waardoor Feyenoord en FC Utrecht de punten delen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Utrecht en Feyenoord in evenwicht bij rentree Van Persie

Een korte samenvatting: Woensdagavond heeft Feyenoord het inhaalduel in de Galgenwaard tegen FC Utrecht gespeeld, waar het met een 1-1 van het veld afstapte..

Meest gelezen