Neymar on fire bij galashow en 8-0 zege op middenmotor Dijon

18-1-2018 11:25 - Door: M.d.Z.

Neymar on fire bij galashow en 8-0 zege op middenmotor Dijon

De Franse koploper heeft woensdagavond gruwelijk uitgehaald naar middenmotor Dijon, met maarliefst 8-0 werd er huisgehouden in de thuishaven van de Franse koploper.

Vervolg: Neymar on fire bij galashow en 8-0 zege op middenmotor Dijon

Waar op Parc des Princes al na 21 minuten een 3-0 voorsprong stond, ging PSG gewoon door met doelpunten maken. Cavani zorgde voor de eerste treffers, waarna Di Maria voor de tweede en derde goal zorgde. Voor Cavani was het alweer zijn 156e goal voor PSG, waarmee hij op gelijke hoogte komt met alltime topscorer en Zweed Zlatan Ibrahihovic.

 

Nog voor rust werd de score opgevoerd naar 4-0 via een vrije trap van Neymar, Na de onderbreking ging de Braziliaan verder met waar hij was gebleven en maakte hij ook nog de 5-0 en de 6-0. Kylian Mbappé zorgde voor de 7-0 waarna de Braziliaan het slotakkoord verzorgde vanaf de stip en zijn totaal op vier bracht woensdagavond.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Neymar on fire bij galashow en 8-0 zege op middenmotor Dijon

Een korte samenvatting: De Franse koploper heeft woensdagavond gruwelijk uitgehaald naar middenmotor Dijon, met maarliefst 8-0 werd er huisgehouden in de thuishaven van de Franse koploper..

Meest gelezen