Bas Nijhuis staat bij Ajax op de zwarte lijst na onderzoek

11-1-2018 20:04 - Door: M.d.Z.

Bas Nijhuis staat bij Ajax op de zwarte lijst na onderzoek

Woensdag wist journalistiek-student Ralf Crutzen een onderzoek over de Nederlandse arbitrage te presenteren in De Telegraaf, waar Ajax het negatiefst uit de bus kwam met Bas Nijhuis.

Vervolg: Bas Nijhuis staat bij Ajax op de zwarte lijst na onderzoek

Waar de arbiters van de KNVB bezig zijn aan een driedaags trainingskamp in Zeist bij de KNVB, komt het onderzoek rauw op het dak van de mannen die wekelijks de fluit hanteren in de Eredivisie.

 

Voor de Amsterdammers is gebleken dat de afgelopen jaren de minste punten werden vergaard wanneer Bas Nijhuis de wedstrijd leidde. 'Het is een periode zó erg geweest, dat ik wedstrijden van Ajax kreeg toebedeeld tegen mindere tegenstanders en die zelfs niet werden gewonnen.'

 

Voor Ajax mag het Bas Nijhuis zijn, voor de Rotterdammers is Kevin Blom een doorn in het oog. 'Neem je de resultaten van Feyenoord onder mijn leiding over mijn hele vijftienjarige carrière, dan hadden de verhoudingen dichter bij het gemiddelde gelegen. In het begin fluit je vaak de topclubs tegen de mindere tegenstanders. Later krijg je grote- en topduels.'

 

 

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Bas Nijhuis staat bij Ajax op de zwarte lijst na onderzoek

Een korte samenvatting: Woensdag wist journalistiek-student Ralf Crutzen een onderzoek over de Nederlandse arbitrage te presenteren in De Telegraaf, waar Ajax het negatiefst uit de bus kwam met Bas Nijhuis..

Meest gelezen