ADO Den Haag wil aanvaller uit Premier League halen

9-1-2018 22:43 - Door: NicoPeters

ADO Den Haag wil aanvaller uit Premier League halen

ADO Den Haag heeft interesse in een spits van de Premier League-club Watford. Volgens The Daily Mail zou de nummer van de Eredivisie de 21-jarige Jerome Sinclair willen huren tot het einde van het seizoen. Sinclair komt bij Watford niet wekelijks aan spelen toe en mag op huurbasis wel weg.

Vervolg: ADO Den Haag wil aanvaller uit Premier League halen

Sinclair speelde dit seizoen tot dusver drie competitieduels voor Watford. Hij kwam drie keer als invaller binnen de lijnen voor de nummer tien van Engeland. Vorige week speelde Sinclair nog ongeveer tien minuten mee in het competitieduel met Manchester City (3-1 verlies).

Watford heeft veel vertrouwen in Sinclair, maar zou hem graag verhuren aan een club waar hij wekelijks veel kan spelen zodat hij zich nog beter kan ontwikkelen. Sinclair speelde eerder ook bij Liverpool, Wigan Athletic en Birmingham City. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

ADO Den Haag wil aanvaller uit Premier League halen

Een korte samenvatting: ADO Den Haag heeft interesse in een spits van de Premier League-club Watford. Volgens The Daily Mail zou de nummer van de Eredivisie de 21-jarige Jerome Sinclair willen huren tot het einde van het seizoen. Sinclair komt bij Watford niet wekelijks aan spelen toe en mag op huurbasis wel weg..